El Racó de Cristòfor

Presentació del webmestre

A rel de dedicar-li un article al meu bloc personal als coneixements lingüístics de Cristòfor, el meu amic de Picassent s’ha animat, i ara porta una llibreteta per escriure allò que li ve al cap, i a poc a poc cara el teclat, com a bon escriba modern, va enviant-me les seues creacions.Vaig decidir primer dedicar-li una categoria pròpia al meu humil bloc per anar publicant allà, amb el seu permís, els textos que m’enviava, i que fins ara les afegia com a comentari al que jo feia. Però vist el volum de feina que hi ha feta, i per que no eclipse o monopolitze les Coses de Pac 😀 he decidit crear-li un bloc propi per fer visibles les seus creacions.

Espere que aprenguem bona cosa i que les paraules, dites, embarbussament i coneixença amb les que ell ens il·lustra, les fem pròpies i les usem.

Que en fruïu!

1 comentari »

  1. Estic llegint els textos de l’autor, y m’agraden moltíssim. Em sembla, per tant, molt bé aquesta iniciativa de Cristòfor, però allò que vull dir és que trobe a faltar alguna referència a Villar del Humo, poble castellà que, encara que no forme part del PV, li ha donat moltes motius d’alegria i de felicitat, i no tan sols des del punt de vista gastronòmic (encara recorde com Cristòfor es trasbalsava un bon plat ben replè de “morteruelo” davant la mirada al.lucinada dels presents, i el comentari de Alejandro, el seu sogre: “Si te caes al agua, no flotas”). I como es diu en castellè “és de ben nascuts ésser agraïts (traducció cutre)”, pense que llegirà aquest comentari y es plantejarà la meua reivindicació.
    Una abraçada.

    Comentari per Marcos Coso — 15 Juny 2008 @ 13:20 | Respon


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

A %d bloguers els agrada això: