El Racó de Cristòfor

27 Desembre 2009

BLAI, EL NEBOT DE “PIU DE FERRO” I LA MONJA VIRGINIA, PER VINYAC FILL. 4ª PART

Filed under: Textos — cosesdepac @ 20:30

Quan la serp ja mogué, i se n’adonaren de la situació es quedaren els dos en silenci. Ell estava blanc com la calç i ella roja com una tomata. Aleshores ella començà a notar una escalfor molt intensa i ell se n’adonà que els vint-i-quatre centímetres estaven durs com una pedra. Com que era estiu i ella portava pocs corfolls, ell que notà com els mugrons d’ella es posaven durs com a cigrons, començà a refregar-se amb les seues parts, la monja gemegant i conforme va poder començà a dir-li:

  • Això és carn morta, xiquet. Això és carn morta, tornà a repetir.

Entre ell que portava bragueta d’aquestes sense cremallera i ella que no portava bragues, quan vullgué adonar-se’n ja tenia dins els vint-i-quatre centímetres fins al mànec. Aleshores ell amb eixes mans d’artesà esparter que semblaven entauladores, li agafà la rabasa per les natges i ella que ja tenia els ulls blancs de plaer començà a bombejar amb força, amb tanta que el feu caure de cul i entre gemecs i rises ella li deia:

  • Redéu, que trompellot que ets.

I ell conforme va poder va aguantar l’apretó diguent-li:

  • No patisques xiqueta que t’aplomaré ben aplomà, te n’aniràs en el saquet ben carregat, t’aviaré ben avià, t’aviaré el fardel, t’ho arreglaré ben arreglat.

Quan ja portaven una bona estona pegant-li li vingué a d’ell i va i li amolla el bàrbar:

  • Ara vullguera jo que això em durara una hora encara que les cames se me quedaren engarrotades.

I en separar-se ella d’ell, perquè es veu que amb tan gran ferramenta ja tenia la pericotxa coenta, a d’ell se li havia posat que semblava un rave, tota morada, perquè entre que era la primera vegada i els rinxols d’ella que semblaven fils d’aram li havia fet l’efecte com si s’haguera refregat el piu contra un fregall.

També es va queixar dels morats de la culada, aleshores ella va traure una ampolleta d’oli amb “pericó” (eixa flor groguenca que té poquets rotgles i s’agafa al maig quan està ben florida, i es posa quaranta dies amb oli verge fins que es fa roig i que aprofita per a tantes coses) i li féu fregues per tot el cul per a que li se n’anaren els blaus.

Aleshores ell li va agrair.

Feu un comentari »

Encara no hi ha cap comentari.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Crea un lloc web gratuït o un blog a WordPress.com.

A %d bloguers els agrada això: